25 Nisan 2024
Eposta Listesi

Bayi Ödül ve motivasyon Toplantıları

 

  Bayi Ödül ve motivasyon Toplantıları

 

Ekonomi piyasasında gelişen ve değişen şartlar nedeniyle şirketler çeşitli organizasyonlarla pazar paylarını artırmak, bayileri ile birlikte piyasa avantaj-dezavantajlarını analiz etmek ve yeni stratejiler geliştirmek üzere yurtiçi ve yurtdışında bayi ödül ve motivasyon toplantılarına gereksinim duyuyorlar.

Tourmar deneyimli kadrosu ile şirketlerin bu amacına ve beklentilerine ve memnuniyetine yönelik olarak, özel tasarlanmış geziler ve toplantı organizasyonları düzenlemektedir.

Kuruluşundan bu yana bir çok bayi ödül ve motivasyon toplantısına ve gezisine imza atmış olan Tourmar, hemen hemen Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde bu tip organizasyonları gerçekleştirmiştir. Bu organizasyonlarda katılımcıların stresli hayattan bir miktar da olsa uzaklaşması, rahatlaması ve eğlenmesi sağlanırken firmalar için en önemli noktalar olan sosyal dayanışma, misyon ve vizyon paylaşımlarının sağlanabilmesi için gerekli her türlü ortam ve olanaklar sunulmakta, organizasyonun bitiminde gerek katılımcıların gerekse firma yöneticilerinin en üst düzeyde verim almış olmalarına dikkat edilmektedir.

Her türlü konaklama ve toplantı salonları rezervasyonlarının yapılması, ulaşım ve transferler, eleman ve teknik ekipman temini, kayıt masalarının kurulması ve takibi, bilgisayar altyapısı, iletişim hizmetleri, dekorasyon hizmetleri, gala ve kapanış gecesi organizasyonları, fuar ve stand malzemeleri temini, hazırlanması ve uygulanması, basın ve halkla ilişkiler servisleri gibi her türlü hizmet Tourmar’ın uzman kadrosu tarafından yapılmaktadır.

Tourmar teknik kadrosu kurduğu esnek altyapı ile katılımcı sayısı ne kadar çok olursa olsun düzenli çalışmaktan ve kaliteden ödün vermemektedir.

                                                                tourmar Turizm Org. Tic. Ltd. Copyright 2009                                                                       

PBS Bilişim