29 Mart 2024
Eposta Listesi

 
 
1.GÜN İSTANBUL / BANGKOK

İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali, Tourmar Tours kontuarı önünde, saat 21:30’da buluşma. Türk Hava Yolları’nın TK 60 sefer sayılı uçağı ile saat 23:40’ta Bangkok’a hareket. Uçakta gece yolculuğu. Uçuşumuz yaklaşık 9 saat 15 dakika sürecektir.

 
2.GÜN        BANGKOK / PHUKET

Yerel saat ile 13:40’ta Bangkok Suvarnabhumi Havaalanı’na varışı takiben Thai Hava Yolları’nın PG 217 sefer sayılı uçağı ile saat 16:05’da Phuket’e hareket. Yerel saatle 17:25’de Phuket Uluslararası Havaalanı’na varış. Tayland’ın bu güzel adasına varışın ardından pasaport, bagaj ve gümrük işlemlerinden sonra yetkili personelimiz tarafından karşılanma, otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

 

3.GÜN PHUKET (YARIM GÜN ADA TURU)

Sabah kahvaltınızın ardından deniz ve güneşten faydalanabilmeniz için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek yarım gün Phuket adası turuna katılabilirler. Bu turumuzda size Phuket adasındaki yaşamı ve güzellikleri görme imkanı bulacaksınız. Önce Phuket Town gezilecek Malaca stili evleri ve hareketli çarşınısı gezeceğiz. Ardından ünlü tapınak gezildikten sonra eşsiz güzellikteki plajlarından bir kısmı tanıtılacak ve turumuz sona erecektir. Konaklama otelinizde.

 

4.GÜN PHUKET (SÜRAT MOTORU İLE PHI PHI ADASI TURU)

Sabah kahvaltısından sonra serbest gün. İsteyenler tam günlük ekstra Phi Phi Adası turuna katılabilirler. Önce otelimizden sürat motorunun kalktığı küçük limana transfer. Ardından ünlü Phi Phi adasına hareket. Yol esnasında daha küçük adalardan Phi Phi Ley Adası,Pile Mağarası ve Maya Bay görülecektir. Adalardan birinde öğle yemeği ve Phi Phi adasını da gördükten sonra akşam vakti geri dönüş yolculuğu. Otelimize transfer ve turumuzun sonu. Turumuz esnasında Daha bakir olan bu tropikal cennette tüm gün deniz ve güneşten yararlanabilir ve çeşitli mercan ve deniz kabukları satan yöre halkından alışveriş yapabilirsiniz. Konaklama otelimizde.

 

5.GÜN PHUKET (SIMON CABARET SHOW)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için akşam saatlerinde ekstra Simon Cabaret Show turu. Geceleme otelimizde.

 
6.GÜN         PHUKET  (YEMEKLİ FANTASEA SHOW)

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dinlenme alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz için ekstra Fantasea Show turu. Bu turumuzda geleneksek Thai yemeklerinin tadına bakabilir , Festiveal köyünde hatıralık eşya alışverişi yapabilir , ve 30 fil ve çok sayıda canlı ile yapılan, içinde akrobasiden özel efektlere kültürden ilüzyona her türlü gösterinin bulunduğu Las Vegas tarzı showu ile bu turdan kesinlikle memnun kalacaksınız . Konaklama otelimizde.

 
7.GÜN      PHUKET / BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zamanda deniz, kum ve güneşten faydalanma imkanı. Akşam 17:00 sularında havaalanına transfer. Thai Hava Yolları’nın PG 278 sefer sayılı uçağı ile saat 19:40’ta Bangkok’a hareket. Yerel saat ile 21:00’de varışımızın ardından Türk Hava Yolları’nın TK 61 sefer sayılı uçuşu ile saat 23:45’te İstanbul’a hareket.

 
8.GÜN      İSTANBUL

Yerel saat ile 06.30’da İstanbul’a varış ve Phuket turumuzun sonu. İstanbul Atatürk Havaalanı’na hoşgeldiniz.

Tur Fiyatlarını Lütfen Sorunuz.
 

FİYATA DAHİL HİZMETLER:

·         Türk Hava Yolları ile Istanbul/ Bangkok – Bangkok / Istanbul uçuşları

·         Bangkok – Phuket – Bangkok ara uçuşları,

·         Seçilen Otellerde , 5 gece konaklama,

·         Açık büfe sabah kahvaltıları,

·         Tursab Seyahat Sigorta Paketi             

·         Havalimani Vergisi                               

·         Havaalanı-Otel –Havaalanı transferleri

·         Hediye TOURMAR TOURS Seyahat Kiti

 
FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER :

·         Yurt Disina Cikis Fonu                          15 Ytl

·         Kişisel Harcamalar , Öğle Ve Akşam Yemekleri 

 

-          Çocuk indirimleri, çocukların anne baba ile aynı oda da kalması halinde geçerlidir.

-          Programda belirtilen ekstra turların saatleri ve günü değişebilir.

-          Programda belirtilen saatler tarifeli seferlerdir ve hava yolundan alınmıştır. Olası değişikliklerden veya rötarlardan acentemiz sorumlu değildir.

-          Herhangi bir nedenle yolcunun uçağı kaçırmasından dolayı olabilecek sorunlarda sorumluluk yolcuya aittir.

-          Programlardan bazıları grup bazıları ise münferit olarak fiyatlandırılmıştır. Grup turlarında şehir turu, transfer ve aksi belirtilmedikçe rehberlik dahildir. Grup turu olabilmesi için minimum 16kişinin tura kayıt olması gerekir. Aksi takdirde Tourmar Tours turu iptal etmek hakkına sahiptir. Münferit turlarda ise size özel transfer dahil olup şehir turu aksi belirtilmedikçe dahil değildir. Tur iptali söz konusu değildir. Çoğu destinasyonda İngilizce rehberlik verilmektedir.

-          Bayram dönemleri çok yoğun olduğundan dolayı Uçak yolculuğunda Seat Selection yapmak çok zor olmaktadır ve bayram dönemince yapılmayacaktır. Dileyen yolcularımız son hafta PNR numarasını bizden alıp internetten kendileri yapabilir. Bu konuda anlayışlı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

-          Kişi başı bagaj hakkı 20 kilodur. Ayrıca her yolcu maksimum 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında el bagajı hakkına da sahiptir. El bagajının maksimum 7 kilo olması gerekir.

-          Pasaport temdit sürenizin en az 6 ay olması gerekmektedir.

-          Tourmar Tours olarak vize hizmeti vermekteyiz ancak Tourmar Tours konsolosluklar ve yolcu arasında aracı vazifesi görmektedir. Talep edilen belgelerin tam olarak teslim edilmesi gerekmekte olup vize çıkmaması durumunda acentemiz sorumlu değildir ve doğacak cezalardan da sorumlu tutulamaz. Yolcu bunu bilerek turu satın alır.

-          Tüm döviz hesaplamalarında Günlük gazetelerde yer alan merkez bankası döviz satış kuru geçerlidir.(bir önceki günün kapanış kurudur)

-          Tüm tur kayıtları minimum 40% ödeme ile açılacaktır. Bakiye tur tarihinden 15 gün öncesinde kapatılmalıdır.

-          Tur iptallerinde satış formunda yazılan kurallar geçerlidir.

-          Otellerin Check-in saati 14:00 ve Check-Out saati 12:00 dir.

 

 
 
Phuket Rehberi

Tayland ın güneyinde, Andaman Denizi nde bulunan Phuket Adası; Phang Nga ve Krabi eyaletleri ile komşudur. Adını Malay dilinde dağ/tepe anlamına

gelen "bukit" kelimesinden almıştır. Son yıllarda Tayland ın en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Phuket Adası, 45 km2 batı bölümündeki plajları ile ünlüdür. Beyaz kumsalları ve turkuaz denizi ile eşsiz tatil seçenekleri sunar. Bu plajlardan en önemlisi, hiç kuşkusuz Patong Plajı dır. Phuket in merkezi diyebileceğimiz bu bölge; restoranlar, oteller ve gece kulüplerinin yanı sıra alışveriş merkezleri, döviz büroları ve sokak satıcıları ile tamamen turistik bir bölgedir. Bunların yanı sıra tepelere yapılacak kısa bir yolculuğun ardından fil safarisi veya dünya çapındaki dalış seçenekleri, meşhur Thai Masaj salonları ve lüks spa tesisleri ile oldukça geniş turist kitlesine hitap eder. Geleneksel

Tayland kültürünün, doğal güzellik ve servis kalitesi ile birleşmesi sonucu

dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olmuş ve 2004 yılındaki

tsunaminin yaralarını çok çabuk atlatıp tekrar eski günlerine dönmüştür.

 

Gece Eğlencesi: Phuket in gece eğlencesi merkezde, yani Patong Plajı ndadır. Phuket in en ünlü gece kulübü olan BananaDisco ve Walking Street, Patong Plajı nda bulunmaktadır.

 

Restoranlar: Patong Plajı üzerinde çeşitli deniz mahsulleri restoranları, Thai restoranları, batı restoranlar ve fast foodlar (Mc Donalds, Burger King, Pizza Hut) bulunmaktadır. Aynı zamanda yine Patong Plajı üzerinde bulunan Tayland mutfağının turistlere uygun şekilde sunulduğu Ban Rim Pa Restauran bulunmaktadır. Ban Rim Pa Restoran ın hemen yanında bulunan Da Maruzio ise İtalyan mutfağını sevenler için uygun bir restorandır. Balayı Phuket turlarımıza katılan balayı çiftlerine bu iki restorandan güneşin batışını izlemelerini mutlaka tavsiye ederiz.

 

Alışveriş Merkezleri: Alışveriş için markaların bulunduğu alışveriş merkezlerini tercih ederseniz; Big C ve Central alışveriş merkezleri gidebileceğiniz en uygun yerlerdir. Burada pek çok ünlü markayı bulabilmeniz mümkündür.Hediyelik eşyalar için Patong Caddesi nde yürümeniz yeterlidir. Sokaklardan yapacağınız alışverişler pazarlığa açıktır.

 

Ulaşım: Phuket de Thailand ın ünlü ulaşım aracı olan tuktuk lar bulunmaktadır. Gideceğiniz mesafeye göre fiyatı belirlersiniz. Pazarlığa

açıktır ve gece otele dönüşlerde fiyat yükselir. Aşağıda, Phuket

adasında dinlenmenin dışında, keyifle yapabileceğiniz faaliyetler

ve gezilerden en popüler olanları bulunmaktadır.

 
 

Geleneksel Thai Masajı:Uzun yolculuğunuzun yorgunluğunu Tayland ın dünyaca meşhur geleneksel masajı ile üzerinizden atabilirsiniz. İki saat kadar süren ve vücudun enerji noktalarına yapılan basınçla kan dolaşımını düzenleyen bu masajı mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.

 

Phi Phi Adası Turu:Phi Phi Adası, dünya üzerindeki cennet adalardan biridir. Sabah sizi otelinizden alıyoruz ve turumuz Phuket Adası nın küçük iskelelerinden birinden ayrılarak başlıyor. İlk durak olarak Phi Phi Ley Adası na uğradıktan sonra Pile Mağarası ve Maya Plajı nı ziyaret ediyoruz. Phi Phi Adası na varışın ardından, öğle yemeğimizi burada alıp turumuzu tamamlıyoruz. Bembeyaz kumların berrak sular ile birleştiği bu cenneti görmeden, Phuket ten ayrılmanızı tavsiye etmiyoruz. Bu turumuz aileler, balayı çiftleri, normal çiftler ve gruplar için uygundur. James Bond Adası ve Phang Nha Koyu Turu Siz de bir James Bond hayranı iseniz, James Bond serilerinin en etkileyicilerinden biri olan "James Bond 007: The Man with Golden Gun" filminin çekildiği bu adayı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Bu turumuzda filmin çekildiği bu adayı görme ve fotoğraf çekme şansını yakalayıp, uzun

kuyruklu botlarla ihtişamlı kanalları ve zümrüt yeşili denizden yükselen kireçtaşı dağlarını göreceğiz. Öğle yemeğimizi Panyee köyünde deniz mahsulleri restoranında yiyip turumuzu tamamlayacağız. Panyee köyü Müslüman olduğu için, burada içki servisi yapılmamaktadır. Bu turumuz aileler, balayı çiftleri, normal çiftler ve gruplar için uygundur.

 

Fantasea Gösterisi (Fantasea Show): Tayland da gerçekten beklenenden çok daha yüksek bir performansın sergilendiği ışık ve ses efektleri ile süslü Fantasea Show, görenleri hayrete ve hayranlığa düşürmektedir. Fantasea da kaplanlar ve fillerle fotoğraf çektirip, Phuket anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Akşam yemeğimizi uluslararası açık büfede yedikten sonra gösterimizi izleyip programımızı tamamlıyoruz. Bu turumuz aileler, balayı çiftleri, normal çiftler ve gruplar için uygundur.

 

Simon Kabare Gösterisi (Simon Cabaret Show):Rengarenk kostümler, danslar ve şarkıların bolca bulunduğu bu show, bize keyifli dakikalar yaşatıyor. Simon Cabaret Show da sahne alan bütün oyuncuların travesti olması da gösterinin başka ilginç noktasıdır. İlginç bir gösteri

izlemek isteyen yolcularımıza tavsiye ederiz.     
 

Plajlar / Patong Beach: Phuket in merkezidir. Halka açık plajı

ile Marmaris i andırır. Döviz büroları, restoranlar, gece kulüpleri ve

otelleri ile Phuket in en hareketli bölgesidir.

Karon Beach: Patong Beach ten sonra en hareketli bölgedir. Yaklaşık 2 kilometrelik uzunluğu olan bölge, halka açık olup, otellerin kendine ait yerleri vardır. Dükkanlar, restoranlar ve barlar yürüme mesafesindedir

 

Kata Beach:Phuket in en güzel plajlarından biridir. Patong a kısmen uzak olsa da bölgedeki 4 yıldızlı oteller her daim ilgi çekmektedir.

 

Paket Turlar: Münferit veya balayı seyahatlerinizde, Phuket turlarımıza,

seçtiğiniz hava yoluna göre Phuket tatili öncesi ve sonrasında Bangkok, Singapur, Kuala Lumpur şehir konaklamaları da ilave edebiliriz. Bu şehirlerde size özel transferler, dilerseniz şehir turları ve İngilizce/Türkçe rehberler eşliğinde

ekstra şehir gezileri yapabilirsiniz. Özellikle 8 günden fazla seyahat edecek yolcularımıza Uzakdoğu nun bu ünlü merkezlerini gezmeyi tavsiye ederiz.

                                                                tourmar Turizm Org. Tic. Ltd. Copyright 2009                                                                       

PBS Bilişim