25 Nisan 2024
Eposta Listesi

 

5* MALEZYA TUR PAKETİ

LANGKAWI 4 gece – KUALA LUMPUR 1 gece

Her Çarşamba, C.Tesi Malezya Havayolları ile

Her Gün Qatar Havayolları ile

 

1.Gün-        İSTANBUL

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 08.00 buluşma. Bagaj ve check-in işlemleri sonrası saat 11.00 Malezya Havayolları MH 31 sefer sayılı uçuşu ile Kuala Lumpur’a hareket. Akşam uçakta geceleme.

 

 

2.Gün-        KUALA LUMPUR – LANGKAWI

Saat 06.00 Kuala Lumpur’a varış ve Malezya Havayolları ile Langkawi adasına uçuş. 55 dakikalık bir yolculuktan sonra Langkawi Adasına varış ve otele transfer. Gün boyu serbest zaman. Geceleme otelde. Dileyenler için Extra Langkawi Ada turu. Turumuz sırasında Langkawi adasının muhteşem doğası, Mahsuri Tomb, Asya’nın en büyük sualtı akvaryum müzelerinden olan 5000 canlının yaşadığı Underwater World, Kuah Town, Kartal Meydanı gezilecek.

 

3.Gün-        LANGKAWI

Kahvaltı sonrası gün boyu serbest zaman. Geceleme otelde. Dileyenler için Extra Mongrow Yağmur Ormanları turu yapılacaktır. Bu turumuzda balık çiftlikleri, kartal besleme, denizde safari ve yarasa mağarasını ziyaret ettikten sonra muhteşem mongrow ormanı içinde öğlen yemeğimizi yiyecek ve yağmur ormanı içinde yürüme imkânı bulacaksınız.

 

4.Gün-        LANGKAWI

Kahvaltı sonrası gün boyu serbest zaman. Geceleme otelde. Dileyenler için Extra Mercan Adası Coral marina park (Paula Payar) turu. Bu turumuzda Okyanus canlıları ile birlikte yüzme ve mercan kayalıklarını yakından görme imkânı bulacaksınız. Tur sonrası otele dönüş.

 

5.Gün-        LANGKAWI

Kahvaltı sonrası gün boyu serbest zaman. Geceleme otelde. Dileyenler için Extra

 

6.Gün-        LANGKAWI – KUALA LUMPUR

Kahvaltı sonrası havaalanına transfer ve Malezya havayolları ile Kuala Lumpur’a hareket. Kuala Lumpur’a varış ve otele transfer. Geceleme otelde. Dileyenler için Extra şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında Çin Mahallesi, Sultan Abdul Samad Binası, Demiryolu İstasyonu ve Dünyanın en yüksek 3 kulesinden biri olan Menare of Kuala Lumpur’dan muhteşem şehir görüntüsü bulunmakta. Tur sonrası otele dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelde.

 

7.Gün-        KUALA LUMPUR - ISTANBUL

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Akşam saat 20:00 Kuala Lumpur Havaalanına transfer ve Malezya yerel saatiyle sabah 23.59 Malezya Havayollarının MH 030 sefer sayılı uçağı ile İstanbul’a hareket. Geceleme Uçakta.

 

8.Gün-        ISTANBUL

Türkiye saati ile saat 08:00 İstanbul’a varış ve turumuzun sonu

 

 

 

                                                                tourmar Turizm Org. Tic. Ltd. Copyright 2009                                                                       

PBS Bilişim