19 Nisan 2024
Eposta Listesi

KUALA LUMPUR 3 gece - LANGKAWI 4 gece

THY ile Kurban Bayramı Özel

 

1.Gün-11 EKİM 2013    İSTANBUL

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 22.30da buluşma. Bagaj ve check-in işlemleri.

 

2.Gün-12 EKİM 2013    İSTANBUL - KUALA LUMPUR

Saat 01:15 te saat Türk Havayolları TK 60 sefer sayılı uçuşu ile Kuala Lumpur’a hareket. Akşam uçakta geceleme. Malezya yerel saati ile Saat 16.50 Kuala Lumpur’a varış ve özel araçlarımız ile otelimize transfer. Serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 

3.Gün-13 EKİM 2013    KUALA LUMPUR

Kahvaltı sonrası yarım günlük panaromik Kuala Lumpur şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında Çin Mahallesi, Sultan Abdul Samad Binası, Demiryolu İstasyonu ve Dünyanın en yüksek 3 kulesinden biri olan Menare of Kuala Lumpur’dan muhteşem şehir görüntüsü bulunmakta. Tur sonrası otele dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelde.

 

4.Gün-14 EKİM 2013    KUALA LUMPUR

Kahvaltı sonrası alışveriş ve kişisel programlar için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile EXTRA olarak düzenlenecek Countryside turu. Bu turda şehrin doğu kenarındaki mahalleleri görülecektir ve burada çok ilginç kampung köy evlerinin yanı sıra saray güzelliğinde evlerde bulunmaktadır. Aynı zamanda burada aralarında kalay fabrikalarından, batik fabrikalarına kadar birçok başarılı sanayi işletmelerini de görülecektir. Turun ilginç kısımları: Dünyadaki birçok diplomatın bir arada olduğu Büyükelçiliklerin bulunduğu cadde, Köyler Selangor kalay fabrikası, burada saf teneke, antimon ve de bakır işlenerek mükemmel görünümlü masa, mücevher, yemek setine ve daha nice, ürüne dönüştürülür. Burası dünyaca tanınan ve saygı gösterilen ürünleri ile dünyanın en büyük ve de en modern kalay fabrikasıdır. Bu fabrikadaki tur esnasında ziyaretçilere içlerinde döküm, dolgu, lehimleme, çekiçleme ve de işleme olan birçok işlem gösterilecek. Daha sonra Batik merkezine gidilecek ve orada da ipek ve pamuk gibi egzotik malzemelerin üzerine nasıl baskı yapıldığını göreceksiniz. Son olarak da kireçtaşlarının oluşturduğu BATU mağaralarına gidilecek ve orada çok orijinal Hindu tapınaklarını ziyaret edilecektir. Ana mağaranın içinde yüce Hindu deity ve de Lord Murugah’ın mezarları bulunmaktadır. Buraya ulaşmak için 272 basamakla Tapınak mağarasına çıkılacaktır. Bunun yanı sıra tapınak mağarasının yanındaki müze mağarası içinde Hindu yazıtlarından esinlenen tanrı imajları nı görmek mümkün olacaktır. Batu mağaraları Hinduların ibadet ettikleri çok popüler bir yerdir. Bu mağara Thaipusam kutlamaları esnasında binlerce Hindu tarafından ziyaret edilir, Hindu ziyaretçiler burada dua ederler ve adakda bulunurlar. Akşamüzeri otele dönüş ve akşam yemeği ile geceleme otelde.

 

5.Gün-15 EKİM 2013    KUALA LUMPUR - LANGKAWI

Kahvaltı sonrası havalimanına hareket Malezya Havayolları ile Langkawi adasına uçuş. 55 dakikalık bir yolculuktan sonra Langkawi Adasına varış ve otele transfer. Gün boyu serbest zaman. Geceleme otelde. Dileyenler için Extra Langkawi Ada turu. Turumuz sırasında Langkawi adasının muhteşem doğası, Mahsuri Tomb, Asya’nın en büyük sualtı akvaryum müzelerinden olan 5000 canlının yaşadığı Underwater World, Kuah Town, Kartal Meydanı gezilecek.

 

6.Gün-16 EKİM 2013    LANGKAWI

Kahvaltı sonrası gün boyu serbest zaman. Geceleme otelde. Dileyenler için Extra Mongrow Yağmur Ormanları turu yapılacaktır. Bu turumuzda balık çiftlikleri, kartal besleme, denizde safari ve yarasa mağarasını ziyaret ettikten sonra muhteşem mongrow ormanı içinde öğlen yemeğimizi yiyecek ve yağmur ormanı içinde yürüme imkânı bulacaksınız.

 

7.Gün-17 EKİM 2013    LANGKAWI

Kahvaltı sonrası gün boyu serbest zaman. Geceleme otelde. Dileyenler için Extra Mercan Adası Coral marina park (Pulau Payar) turu. Tam günlük öğle yemekli bu turumuzda Okyanus canlıları ile birlikte yüzme ve mercan kayalıklarını yakından görme imkânı bulacaksınız. Tur sonrası otele dönüş.

 

8.Gün-18 EKİM 2013    LANGKAWI

Kahvaltı sonrası gün boyu serbest zaman. Geceleme otelde.

 

9.Gün-19 EKİM 2013    LANGKAWI – KUALA LUMPUR - İSTANBUL

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Akşam saat 20:00 Kuala Lumpur Havaalanına transfer ve Malezya yerel saatiyle sabah 23.15 te Türk Havayollarının TK 61 sefer sayılı uçağı ile İstanbul’a hareket. Geceleme Uçakta.

 

10.Gün-20 EKİM 2013 ISTANBUL

Saat 05:35 te İstanbul’a varış

 

 

TUR FİYATI EURO

ALTERNATIFLER

OTELLER

ODA TİPİ

İKİ KİŞİLİK
ODADA KİŞİ BAŞI

TEK KİŞİLİK
ODA FARKI

1. ALTERNATİF

GRAND HYATT KUALA LUMPUR

DELUXE ROOM

2049.-EURO

750.-EURO

THE DANNA RESORT LANGKAWI

CORTYART ROOM

2. ALTERNATİF

IMPIANA KLCC HOTEL

DELUXE ROOM

1819.-EURO

565.-EURO

PELANGI BEACH RESORT

GARDEN DLX ROOM

3. ALTERNATİF

IMPIANA KLCC HOTEL

DELUXE ROOM

1649.-EURO

385.-EURO

BERJAYA BEACH RESORT

RAIN FOREST CHALER

 

FİYATA DAHİL HİZMETLER

— THY ile gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti

— Malezya’daki havaalanı-otel-havaalanı transferleri

— Tur programında bulunan turlar

— Lokal rehberlik hizmetleri

— Seçilen otellerde 7 gece konaklama

 

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

— Her türlü kişisel harcamalar 

— Ekstra turlar

— Yurtdışı çıkış fonu

— 30,000 Euro Zorunlu Seyahat Sigortası

 

ÖNEMLİ NOTLAR

— Uçuş saatlerinde meydana gelebilecek değişikliklerden acentemiz sorumlu değildir.

—Yolcuların ana veya ara uçuşları kaçırmasından Tourmar – I-D.T.M sorumlu değildir.

— Tur programında aksi belirtilmediği takdirde otellere giriş saati 14.00, çıkış saati ise 12.00 dir. Ancak otellerin müsaitliğine göre daha erken giriş imkânı olabilir.

— Pasaportunuzda yolculuk başlangıç tarihinizden itibaren en az 6 ay olmalıdır.

— Seyahat sigortası mecburidir.

 

OTELLER;

LANGKAWI: PELANGI BEACH RESORT & BERJAYA BEACH RESORT & THE DANNA HOTEL

KUALA LUMPUR: ISTANA HOTEL & IMPIANA KLCC 

 

                                                                tourmar Turizm Org. Tic. Ltd. Copyright 2009                                                                       

PBS Bilişim