20 Nisan 2024
Eposta Listesi

 

 

 

KOH SAMUİ TURU

TÜRK HAVA YOLLARI ile HER GÜN HAREKET

 

1.GÜN   İSTANBUL / BANGKOK

İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali, Tourmar Tours kontuarı önünde saat 21:30’da buluşma.Türk Hava Yolları’nın TK 60 sefer sayılı uçağı ile saat 23:40’ta Bangkok’a hareket. Uçakta gece yolculuğu. Uçuşumuz yaklaşık 9 saat 15 dakika sürecektir

 

2.GÜN   BANGKOK / KOH SAMUI

Sabah saat 13:40’ta Bangkok Havaalanı’na varışı takiben Bangkok Hava Yolları’nın PG 171 sefer sayılı uçuşile saat 16:30’ da Koh Samui’ye hareket ve 17:35’te Koh Samui’ye varış. Pasaport, bagaj ve gümrük işlemlerinden sonra yetkili personelimiz tarafından karşılanma ve özel aracımızla adanın ünlü plajlarından birindeki otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelde.

 

3.GÜN    KOH SAMUI- (SAMUİ ADA TURU)

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Samui Adası Turu. Gerçekleştirilecek yârim günlük ada turunuzda, ilk durağınız, Chaweng Beach’in panoramik görüntüsünü izleyebileceğiniz Ladd Koh. Daha sonra, ilginç oluşumları ile dikkat çeken Grand Ma ve Grand Pa doğal kayalıklarını görebilirsiniz. 30 metre yükseklikten akan Na Muang Şelalesi, yerel halk için önem arz eden, meditasyon yaparken oturur pozisyonda olan Loung Por Daeng’in anısına yapılmış Wat Kunaram ve çevreye kuşbakışı bakmanıza olanak sağlayan tepe üzerinde bulunan Büyük Buddha heykeli, turunuz esnasında görülecek yerlerdir.

 

4.GÜN    KOH SAMUI- (SAMUI DAĞ SAFARİSİ)

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Samui Dağ Safarisi Turu. 250 km2’lik bir ada olan Samui’nin dörtte ucu Hindistan Cevizi ve meyve ağaçları ile örtülü ormanlarla kaplıdır. Sabah kahvaltıdan sonra otelinizden 4x4’lerle hareket ederek, ilk durağınız olan Chaweng gözlem noktasına, daha sonra da Grand Ma ve Grand Pa doğal kayalıklarına varıyoruz. Eğitimli maymunların, ağaçlardan nasıl Hindistan cevizi topladıklarına şahit olduktan sonra 650 metre ile Samui’nin en yüksek noktasında bulunan Tar Nim Şelalesine çıkıyoruz. Burada 15 dakika Fil üzerinde gezinti imkânı. Tastan oyma heykellerin bulunduğu Büyülü bahçe ve kauçuk üretim çiftliği turumuzun diğer durakları arasında. Gözlemleme tepesinde alınacak öğle yemeğinin ardından gün batımının muhteşem manzarasını seyredebileceğiniz Büyük Buda heykelinin ziyareti ve otelinize donuş ve konaklama otelimizde.

 

5.GÜN    KOH SAMUI- (Koh Tao & Koh Nang Yuan turu. Surat Teknesi ile Öğle yemekli)

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Koh Tao & Koh Nang Yuan Adası Turu. Koh Samui’inin 70 km kuzeyinde bulunan, bir dalış cenneti olarak bilinen Koh Nang Yuan’a gitmek için, otelinizden erken saatte hareket. Bophut Koyu’ndan saat 08:30’da hareketle, yaklaşık bir bucuk saat suren deniz yolculuğunun ardından kum şeridi ile birbirine bağlı 3 adacıktan oluşan Koh Nang Yuan’a varış. Tayland körfezinin en iyi görüş netliğine sahip sularında, şnorkel ile dalabilir, rengârenk tropik balıkları ellerinizle besleyebilirsiniz. Daha sonraki durağınız, Koh Tao Adası’na hareket. Öğle yemeği burada alınacaktır. Koh Tao’da Mango Bay veya hava ve deniz suyunun durumuna bağlı olarak başka bir noktada denize girme ve dinlenme imkânı. Yaklaşık olarak saat 15.00’de Bophud Limanı’na hareket, 16.30’da varis ve otelinize transfer.

 

6.GÜN KOH SAMUI – (Anthong Marine Ulusal Parkı          Surat Teknesi ile, Ogle yemekli)

Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz için ekstra Anthong Marine Ulusal Parkı Turu. Koh Samui’nin 45 km Kuzey batısında bulunan, Thailand’ın ikinci Ulusal Parkı, 250 km2’lik alanda 40 adadan oluşmaktadır. Koh Samui’den, surat teknesi ile 1 saat mesafede bulunan bu parkta yeşillikler bezenmiş adacıklar, Kristal mavi göletler esrarengiz mağaralar ve ilginç kaya oluşumları görenleri büyülemektedir. Sabah erken saatte başlayan turunuzun 2 durağı bulunmaktadır; Koh Wua Talap (Uyuyan İnek Adası) – Adanın en yüksek tepesine çıkabilir, Lotus Mağarasını görebilir, şnorkel yapabilirsiniz. Koh Mae (Anne Ada) – Zümrüt yeşili renkli koy burada bulunmaktadır. Öğle yemeği adada (Koh Wua Talap) alınacaktır.

 

 

7.GÜN KOH SAMUI / BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Deniz, kum ve güneşten faydalanma imkanı.Akşam saatlerinde özel aracımız ile havaalanına transfer, Bangkok Hava Yolları’nın PG 286 sefer sayılı uçağı ile saat 09:35’da Bangkok’a hareket yerel saat ile 10:40’de varışımızın ardından Türk Hava Yolları’nın TK 63 sefer sayılı uçuşu ile saat 15:25’te İstanbul’a hareket ediyoruz.

 

8.GÜN İSTANBUL

Yerel saat ile 21.30’da varışve Koh Samui turumuzun sonu. İstanbul Atatürk Havaalanı’na hoşgeldiniz.

 

Tur Fiyatlarını Lütfen Sorunuz.

 

 

BANGKOK EXTRA GECELEME           

4* AMARI ATRIUM                            : 120 EUR / OTELDE 1 ÖĞLEN YEMEĞİ ÜCRETSİZ

5* SWISSOTEL NAI LERT PARK VB  : 170 EUR / OTELDE 1 AKŞAM YEMEĞİ ÜCRETSİZ

İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI FİYATLARDIR.

 

BU FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER;

2 GECE ODA KAHVALTI BAZINDA OTEL KONAKLAMASI

HAVAALANI TRANSFERLERİ

PANAROMİK BANGKOK ŞEHİR TURU(İNGİLİZCE REHBER)

 

 

FİYATA DAHİL OL AN HİZMETLER

·         - Türk havayolları ile İstanbul-Bangkok-İstanbul ekonomi sınıfı uçuşları,

·         - Bangkok havayolları ile Bangkok-Koh Samuı-Bangkok ekonomi sınıfı uçuşları,

·         - Koh Samui’de seçtiğiniz otellerde 5 gece konaklama,

·         - Açık büfe sabah kahvaltıları,

·         - Havalimanı/ otel/ havalimanı transferleri,

·         - Hediye Tourmar Tours seyahat kiti,

·         - Havalimani Vergisi       

·         - Seyahat Sigortası

 

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER :

 

·         - Yurt Disina Cikis Fonu                           15 Ytl

·         - Kişisel Harcamalar , Öğle Ve Akşam Yemekleri

 


 

 

 

 

                                                                tourmar Turizm Org. Tic. Ltd. Copyright 2009                                                                       

PBS Bilişim